Inschrijving 12e editie v.v. Strijen voetbalquiz geopend

57
De voetbalquiz werd vanwege corona voor het laatst in 2020 gehouden - Foto Hoeksche Media

Op vrijdagavond 10 maart keert de v.v. Strijen voetbalquiz terug! Na twee quizloze corona jaren vindt dit jaar voor de 12e (!) keer de v.v. Strijen voetbalquiz plaats. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk via quiz@vvstrijen.nl

Op 10 maart zullen de quizmasters Frank Huisman, Marc Zwartbol en Vincent van Heijningen vanaf 20.00 uur tot circa 23.00 uur een groot aantal voetbalvragen op de deelnemers afvuren. Hoewel het bovenal weer een gezellige avond zal worden, zijn er ook dit jaar weer mooie prijzen te winnen. Ook deze editie maken v.v. Strijen koppels kans op de schitterende wisselbokaal. Om de voetbalsfeer in de Strijense kantine te vergroten, worden alle deelnemers opgeroepen om in voetbalshirt te verschijnen. Originaliteit wordt beloond, maar ieder voetbalshirt kan zomaar bonuspunten opleveren.

Al 11 edities is de kantine tot de laatste plaats bezet met voetballiefhebbers uit de hele regio. Het is dan ook aan te raden om niet te lang te wachten met inschrijven: er is namelijk ruimte voor een beperkt aantal koppels.

INSCHRIJVEN:
Graag vooraf aanmelden per koppel via quiz@vvstrijen.nl De deelname bedraagt € 5,- per koppel, te voldoen op de avond zelf.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.