10 Redenen om vaker Sushi te bestellen!

70
Advertentie

Heb je nog een goed excuus nodig om een nieuwe sushi date te plannen? Wij vertellen je de tien geweldige gezondheidsvoordelen.

1. Antioxidanten
Sushi bevat vaak veel verschillende groenten. Deze groenten zitten vol antioxidanten die het lichaam beschermen en de cellen versterken.

2. Gezonde vetten
Vaak bestaat sushi uit zalm, avocado en tonijn. Deze ingrediënten bevatten omega-3 wat goed is voor de bloeddruk, maar ook je mentale gezondheid ondersteunt.

3. Spieropbouw
Vis en zeewier bevatten eiwitten die erg goed zijn voor spieropbouw en spierherstel. Sushi past dus uitstekend in een sportdieet.

4. Energie
Sushi bevat zowel snelle als langzame koolhydraten. Hierdoor behoud je een perfecte energiebalans.

5. Ongezond snacken tegengaan
Sushi zorgt voor een verzadigd gevoel. Daarnaast zorgen de proteïnes ervoor dat je bloedsuikerspiegel constant blijft. Je behoefte aan ongezond voedsel neemt zo af.

6. Hersenfuncties
De omega-3 vetten zijn supergezond voor ons brein. Zo bevorderen ze de cognitieve functies, stimuleren ze de gezondheid van onze hersencellen en verminderen ze de kans op dementie.

7. Calcium
Misschien dat je dit niet direct verwacht, maar sushi blijkt ook rijk aan calcium. Let er wel op dat je een variant met vis kiest.

8. Gaat veroudering tegen
Door het eten van sushi worden vrije radicalen bestreden die onze huidcellen aanvallen. Ook wordt je huid goed gehydrateerd, waardoor je een gezonde glow krijgt.

9. Hormoonregulatie
Zeewier bevat jodium, wat een positief effect heeft op ons hormoonsysteem.

10. Immuunsysteem
Zoals hierboven beschreven zit sushi vol vitamines, mineralen en antioxidanten. Hierdoor krijgt je immuunsysteem een boost. Hoe meer sushi je eet, hoe beter natuurlijk.

Bezorggebied:

Wij bezorgen nu in: Oud-Beijerland, Klaaswaal, Numansdorp, Maasdam, Westmaas, Mijnsheerenland, Strijen, Puttershoek en Heinenoord


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.