Nieuw menu bij Premium Sushi

62

De tijd is weer aangebroken om ons menu te verbeteren. Deze keer pakken we de pokebowls aan en zullen we het assortiment verbreden. Denk hierbij aan meer ingrediënten zoals buikspek en pulled chicken en beef. Hiernaast is het binnenkort ook mogelijk om zelf je pokebowls in elkaar te zetten!

Ook zal de sushi kant een leuke toevoeging krijgen: de sushi burrito. Een grote rol gevuld met lekkere sushi ingrediënten voor een goede snelle lunch of tussendoor.

We zijn druk bezig om alles gereed te hebben voor de start. Dit zal aankomende vrijdag (24-02-22) zijn. De pokebowls zijn dan elke dag van de week beschikbaar tijdens onze aangegeven openingstijden.

Ook is de mogelijkheid er om onze pokebowls te bestellen voor op je werk. Denk hierbij aan een zakelijk diner of een vergadering met je collega’s.

Met vriendelijke groet,

Het Premium Sushi Team

Vergeet ons niet te volgen op social media (@premium.sushi) om op de hoogte te blijven van veranderingen of acties!

Bezorggebied:

Wij bezorgen nu in: Oud-Beijerland, Klaaswaal, Numansdorp, Maasdam, Westmaas, Mijnsheerenland, Strijen, Puttershoek en Heinenoord


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.