Geslaagd optreden Shantykoor De Hoeksche Waard in de Hoge Weide in Strijen

204
Paula en de mannen van het Shantykoor - Foto PR

Strijen – Shantykoor De Hoeksche Waard houdt van de bewoners en medewerkers van  zorglocatie de Hoge Weide in Strijen . We komen er graag en afgelopen zaterdagmiddag 18 maart was het weer zover.

Eerder deze maand twee keer opgetreden in Hoogvliet en nu dus weer in de eigen vertrouwde Hoeksche Waard bij Zorgwaard Hoge Weide in Strijen. Hoogvliet, Hoge Weide, alles is hoog en dat geldt ook voor de kwaliteit van het Shantykoor De Hoeksche Waard onder leiding van Paula van Wanrooy. Paula weet als geen ander hoe ze het koor en orkest moet oppeppen. Maar eigenlijk is dat niet nodig. De koorleden en musici zijn altijd heel gemotiveerd. Zij willen dat het publiek geniet, dan doen zij dat ook. Zingen is gezond en vermindert de stress. Iedereen kan zingen dat bleek ook deze middag weer.   


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.