SAVE the DATE: Huiskamer-bijeenkomst Strijen 20 september!

243
Op 20 september 2023 organiserenAstrid Butter en Caroline Smeets weer een huiskamerbijeenkomst! 

Astrid Butter en Caroline Smeets (voormalig raadsleden GroenLinks) hopen dan meer duidelijkheid te hebben over de uitvoeringsagenda bij de visie van Wonen, Welzijn en Zorg in de Hoeksche Waard. We willen met elkaar kijken of en in hoeverre we onze bevindingen en ideeën bij de visie, uit onze vorige huiskamerbijeenkomst, terugvinden in de uitvoeringsagenda.  Daarnaast hebben we een nieuw onderwerp: Hoe groen wil jij dat je buurt eruitziet? Dit in samenwerking met Jacob Lagendijk (voormalig raadslid PvdA) en Walther Tempelaars (voormalig commissielid GroenLinks). Wij willen graag tijdens deze huiskamerbijeenkomst in gesprek gaan over de verdeling tussen onder andere wonen, boeren en bomen. Want alleen samen kunnen we de toekomst groen en gezond vorm geven! 
 
Noteer alvast 20 september. Meer gegevens volgen later. 
 
Iedereen is welkom!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.