Fietstocht door zeven dorpen van de Hoeksche Waard

130

Tweewielercentrum ’s-Gravendeel bestaat 10 jaar en ter gelegenheid van dit jubileum organiseert zij voor elk type fietser op zaterdag 10 juni 2023 een speciale jubileumfietstocht door de Hoeksche Waard.

Iets meer dan 42 kilometer trappen zonder een moment van verveling. Deze route is speciaal voor de liefhebber van natuur en afwisseling. Je fietst namelijk door zeven dorpen in de Hoeksche Waard: ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Mijnsheerenland, Westmaas, Strijen en Strijensas.

Elk dorp heeft haar eigen charme en onderweg geniet je van het afwisselende landschap en de mooie natuur. Een heerlijke route voor zowel de sportieve als recreatieve fietser.

Eigenaar Hans de Lijster: “Dat fietsen gezond is, weten we allemaal. En dat stimuleer ik graag! Ons tienjarig jubileum leek mij en mijn team hét uitgelezen moment om deze feestelijke fietstocht te organiseren. Meedoen is helemaal gratis en je kunt met elk type fiets meedoen. Je fietst in je eigen tempo en onderweg zorgen wij voor een lekker vers broodje. Genieten én fietsen, daar draait het om tijdens deze jubileumfietstocht.”

De fietsroute begint en eindigt vanuit Tweewielercentrum ’s-Gravendeel aan de Hendrik Hamerstraat 2 in ’s-Gravendeel. Je kunt vertrekken tussen 10.00 en 11.15 uur. Extra leuk: Doe jij op zaterdag 10 juni mee aan deze jubileumfietstocht dan ontvang je bij vertrek een gratis flesje water, onderweg smeren we een vers broodje voor je en bij terugkomst ontvang je een cadeautje.

Wil jij meefietsen? Meld je dan vóór 2 juni 2023 aan via info@tweewielercentrumsgravendeel.nl. Vol is helaas ook echt vol en meedoen kan alleen als jouw deelname door ons is bevestigd.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.