Felicitaties voor 100 jarig bestaan aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff

241
Op donderdag 7 maart brachten wethouder Paul Boogaard en accountmanager Annelijn de Bakker een werkbezoek aan het bedrijf. Een mooi moment om algemeen directeur Bas Hooghwerff en technisch directeur Luuk Kamp te feliciteren namens het gemeentebestuur. - Foto Gemeente HW

Het is feest bij aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff uit Strijen: het bedrijf bestaat dit jaar officieel 100 jaar! Op donderdag 7 maart brachten wethouder Paul Boogaard en accountmanager Annelijn de Bakker een werkbezoek aan het bedrijf. Een mooi moment om algemeen directeur Bas Hooghwerff en technisch directeur Luuk Kamp te feliciteren namens het gemeentebestuur.

Wethouder Paul Boogaard (economie): “Aannemingsbedrijf P. & G. Hooghwerff is binnen en buiten de Hoeksche Waard een begrip. Het bedrijf speelt een belangrijke rol bij zowel de bouw als de renovatie van onder andere bruggen, bedrijfspanden en woningen. Het werk gaat verder dan alleen het leggen van stenen: als bouwer dragen zij bij aan de ontwikkeling van de Hoeksche Waard en het vormgeven van onze toekomst. Het was ook een goede gelegenheid om een kijkje te nemen in het in aanbouw zijnde ‘L’Entrepot’, een stijlvol vormgegeven complex met 23 appartementen aan de Oud Bonaventurasedijk. “

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.