Zwangerschapsbeurs in Klaaswaal op zaterdag 11 mei

21

Zaterdag 11 mei vindt de jubileumeditie van onze zwangerschapsbeurs plaats bij De Koningshoeve in Klaaswaal. Een evenement dat inmiddels bekendheid heeft gekregen, niet alleen in de Hoeksche Waard, maar ook daarbuiten, op Goeree-Overflakkee, in Rotterdam en Dordrecht.Onze beurs onderscheidt zich van overige evenementen op dit gebied, door haar kleinschaligheid en het enthousiasme, de betrokkenheid en de passie van onze lokale ondernemers/ organisaties. Het is niet voor niets dat wij het principe Koop Lokaal een warm hart toedragen!

Een gegeven dat niet onopgemerkt is gebleven. Niet alleen bij de inwoners en middenstand van de Hoeksche Waard, maar inmiddels ook bij de Gemeente en instanties zoals onder andere Welzijn HW en De Bibliotheek. De beurs is een plek om ideeën op te doen, gezellig te shoppen en waar vermaak is voor jonge kinderen. Maar zéker ook een manier om laagdrempelig in gesprek te gaan over vraagstukken met betrekking tot begeleiding bij zwangerschap en bevalling, hulp in de kraamtijd of juist de periode erna. Heel bewust houden wij de entree gratis en kunnen aanstaande- en jonge ouders / grootouders vrij inlopen tussen 10.00 – 16.00 uur. Ook parkeren is gratis en de locatie is rolstoel- en kinderwagentoegankelijk.
Wij zijn enorm trots op wat wij neer hebben gezet de afgelopen jaren en hopen nog veel meer jonge gezinnen te mogen ontvangen en laten zien wat de Hoeksche Waard te bieden heeft!

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.