De beste examen snacks scoor je bij De Notenshop

11

De examens zijn begonnen en dat betekent dat er voor veel scholieren een spannende tijd is aangebroken. Heb jij tijdens het maken van je examens behoefte aan een lekker tussendoortje of kun je na afloop wel een moment van ontspanning gebruiken? Lees dan snel verder en zie wat het assortiment van de Notenshop je te bieden heeft!

De nummer één tip om je examens door te komen is chocolade. Chocolade is altijd goed en stimuleert de productie van het gelukshormoon. Dit zorgt voor een comfort gevoel en het verlichten van stress. Ideaal tijdens een lastig examen. Ga bijvoorbeeld voor studentenflikken met zoete rozijnen en knapperige noten, chocolade pretzels of pindarotsjes in verschillende smaken.

Wist je dat er ook lekkere snacks zijn die naast wat afleiding ook je concentratievermogen stimuleren? Noten en zaden zijn hier het perfecte voorbeeld van. Van gezouten cashewnoten tot verschillende zaden- en notenmixen. Ze helpen je stuk voor stuk om helder na te denken en zijn ook nog eens heel lekker. Win-win dus!

Met deze snacks van de Notenshop gaat het zeker weten helemaal goedkomen. En ken je iemand die geslaagd is? Verras hem of haar met de Let’s Celebrate BOX! Bezoek www.denotenshop.nl om het gehele assortiment en de verschillende cadeauboxen te bekijken!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.