Waanzinnige Woensdagen bij De Notenshop

28

Woensdag is niet zomaar een dag, het is een waanzinnige dag die de week lekker doormidden breekt. Maar dat is niet het enige, bij De Notenshop kun je namelijk elke woensdag profiteren van leuke aanbiedingen op een geselecteerd assortiment. Waar je de ene week 15% korting krijgt op alle pitten- en zadenmixen, scoor je de week erna chruncies in de smaken witte chocola en karamel voor maar €0,99!

De waanzinnige woensdag actie varieert elke week. Houd de socials in de gaten of neem een kijkje op www.denotenshop.nl. Wist je dat De Notenshop naast noten en notenmixen, ook veel andere producten heeft die afwisselend in de actie zijn? Denk aan verschillende soorten gedroogd fruit, pitten & zaden, de lekkerste chocoladeproducten, verschillende bakmixen en kant-en-klare bakboxen. Tot slot heeft De Notenshop ook een groeiend aanbod aan verantwoorde biologische producten. Goed voor de natuur en goed voor jou!

Er kan alvast worden verklapt dat de overheerlijke gebrande noten volgende week aan de beurt zijn! Wil je als eerste op de hoogte zijn van deze en andere leuke acties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via www.denotenshop.nl en De Notenshop ons op social media!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.