Het wonderdrankje appelazijn | Bij De Notenshop

12

De biologische appelazijn van De Notenshop wordt ook wel een ‘wonderdrankje’ genoemd. Dit komt doordat appelazijnvele gezondheidsvoordelen biedt. Het ondersteunt onder andere je immuunsysteem en zorgt voor meer energie en een betere stofwisseling. Tegelijk heeft appelazijn ook een eetlustremmende werking, waardoor je minder last hebt van een hongergevoel. Genoeg reden om het eens te proberen dus!

Appelazijn heeft een fruitige basis en wordt op natuurlijke wijze bereid van versgeperste appels. Je kunt het zo drinken, maar het is ook een lekkere toevoeging aan diverse gerechten of als dressing. Gezond en lekker dus! De appelazijn van De Notenshop is ongefilterd. Dit verandert niks aan de smaak, maar schud wel altijd even voor gebruik.

 

Voor dagelijks gebruik is appelazijn drinken de eenvoudigste optie. Voeg één of twee eetlepels toe aan een glas water en drink dit twee tot drie keer per dag. Voor het beste resultaat,wordt aanbevolen de appelazijn net voor de maaltijd te nemen. Let wel op dat je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijdt. En onthoud wel: appelazijn is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl!

 

Neem een kijkje op www.denotenshop.nl en bestel snel jouw appelazijn!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.