Burgernet, voor u en door u!

8

Sinds oktober 2011 is Burgernet ook actief in de gemeente Strijen. Burgernet is een samenwerkingsverband tussen inwoners, de politie, de gemeente en de Veiligheidsregio.Dit om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen.

De gemeente en de politie ijveren dagelijks voor de veiligheid op straat. Zij werken daarbij graag samen met de inwoners. Die kunnen in de eigen buurt ook veel doen om de leefomgeving prettig en veilig te houden. Burgernet is daarom op zoek naar Strijenaren die willen helpen om verdachten, voertuigen of vermiste kinderen gerichter en sneller op te sporen. Hiermee vergroten we samen de kans dat een vermist kind snel wordt opgespoord of dat een verdachte wordt gepakt.

Met Burgernet kan de gemeente rechtstreeks informeren over de leefbaarheid en veiligheid in de leefomgeving. Tijdens calamiteiten verstrekt de Veiligheidsregio direct nuttige en actuele informatie.

Gratis
Deelname aan Burgernet is gratis. Aanmelden kan op de website van Burgernet. Meer informatie op www.burgernet.nl. Meld u nu aan!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.