Startschot Strijen 100% Naturel

8

STRIJEN Strijen is weer helemaal in beeld. Letterlijk, op de foto’s die de dorpsbewoners hebben ingestuurd voor de Strijenblij Expo. Overal in en om Strijen blijken plekjes, straten, gebouwen en landschappen die volgens Strijenaren zelf ‘typisch Strijens’ zijn.

De Expo heeft precies gebracht wat hij moest brengen: niet alleen een mooie fototentoonstelling, maar ook een duidelijk beeld van wat Strijen uniek en aantrekkelijk maakt.

Met dat beeld voor ogen bouwen we verder aan de toekomst van Strijen, onder het motto: Strijen, 100% Naturel. Want Strijen is gewoon Strijen, een vriendelijk dorp waar het leven puur en goed is, waar de inwoners relaxed zijn en waar pretenties en drukdoenerij ver te zoeken zijn… Nou ja, 100% Naturel dus.

Dat vriendelijke en pure Strijen verdient een nieuw perspectief, vinden wij. Een steuntje in de rug om het dorp zo mooi en naturel te houden als het nu is. Daarom wordt de Oranjewijk vernieuwd en worden er in de Julianastraat en Achterstraat 22 nieuwe woningen gebouwd waarvan 7 koopwoningen. Niet om Strijen te veranderen, maar om ervoor te zorgen dat Strijen ook in de toekomst zichzelf kan blijven.

Burgemeester Huub van der Meer van Strijen en directeur Ben Pluimer van HW Wonen zullen het officiële startschot geven van Strijen 100% Naturel. Op dinsdag 22 november om 15.15 uur onthullen zij op de hoek van het Stockholmplein en de Bernhardstraat het verkoopbord als aanloop voor de start verkoop van de 7 woningen die op korte termijn zal plaatsvinden.

Daarnaast krijgen zij de eerste exemplaren van een informatieve krant over de resultaten van Strijenblij en de introductie van 100% Naturel overhandigd. Op 23 en 24 november wordt de krant ook bij alle inwoners van Strijen bezorgd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.