Wintertentoonstelling GKC in Strijen

10
STRIJEN – Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november houdt Kleindiersportvereniging GKC de jaarlijkse wintertentoonstelling bij potplantkwekerij Preesman aan de Keizersdijk 44A te Strijen.

Tijdens de tentoonstelling laten de fokkers weer eens zien wat voor prachtige dieren zij fokken. Er zijn dit jaar 310 dieren ingeschreven waardoor deze show de grootste in haar soort van de Hoeksche Waard is.

Er zijn hele grote kippen, zoals het Noord-Hollands Hoen maar ook de kleintjes als de Grubbebaard kriel en de Hollandse Krieltjes laten hun stem ook horen.Bij de konijnen zijn er de Vlaamse Reuzen, maar ook een hele grote groep Kleurdwergen en Hangoor dwergen in vele kleuren. Ook de cavia’s zijn van de partij in diverse kleuren en vachtstructuren.

Openingstijden Tentoonstelling:
Vrijdag 25/11 van 19.00 uur tot 22.00 uur Zaterdag 26/11 van 11.00 uur tot 16.00 uur Prijsuitreiking zaterdag 26/11 rond 16.30 uur