ZATERDAG 2 JUNI 2012: GOLDEN EARRING IN STRIJEN

4

Noteer de datum alvast in de agenda, Ze komen in 2012 weer naar Strijen. Voor de 15e keer.

Al 50 jaar een begrip in Nederland en ver daar buiten. De huidige bezetting is non-stop actief sinds 1970, een uniek gegeven in de internationale rockwereld. Door de jaren heen bouwde de groep een groot repertoire op. ‘When The Lady Smiles’, ‘Twilight Zone’ en ‘Radar Love’ zijn internationale hits. Met ‘Radar Love’ scoorden zij in alle internationale hitlijsten tot in de USA en het nummer werd al door meer dan 300 artiesten gecovered, waaronder U2.  Bill Clinton gebruikte het nummer tijdens zijn presidentscampagne in 1992. Deze nummers spelen ze zeker in Strijen, maar ook vele andere hits en nieuwe nummers van hun in 2012 uitkomende CD. Hiermee sluiten ze hun zomertour af om vervolgens zelf ook te kunnen genieten van het E.K. Voetbal.

De entreeprijs bedraagt 32.50.  In de voorverkoop 30 Euro – Hou voor meer info www.vvstrijen.nl in de gaten.