Mooie opbrengst kerstkaartenactie HW Runners Roparun

4

Mooie opbrengst kerstkaartenactie

REGIO – In de periode van 5 t/m 24 december hebben zo’n 160 leden en vrijwilligers van Stichting Hoeksche Waard Runners zich met enorme toewijding ingezet voor de jaarlijkse Kerstkaartenactie, waarbij de opbrengst gaat naar de aanvullende zorg van kankerpatienten via de stichting RoParun.

Ook dit jaar deed de kantine van sponsor Terlouw Dieselcenter in Mijnsheerenland dienst als sorteercentrum van alle kerstkaarten. De actie begon op zaterdag 5 december en eindigde op maandag 19 december teneinde de bezorgers in staat te stellen om de kaarten voor Kerstmis te bezorgen. Dit jaar stonden er op maar liefst 34 plekken in de Hoeksche Waard een ton waar de kaarten konden worden ingeleverd.

Aan het einde van de actie kon een schitterende opbrengst bekend gemaakt worden nl. € 33.852,20. De stichting Hoeksche Waard Runners wil een ieder die heeft meegeholpen aan het succesvol slagen van deze actie bedanken. Totaal zijn er ongeveer 120.000 kaarten bezorgd.

Leuk en ontroerend waren de steunbetuigingen van mensen die meededen met de actie. In Numansdorp was een mevrouw die geen kaarten meer verstuurde, maar nog wel een donatie wilde doen voor deze actie. De Hoeksche Waard Runners kunnen een mooi bedrag overmaken aan het goede doel.