Beperkt aantal plaatsen voor 3e editie v.v. Strijen voetbalquiz beschikbaar

4

De v.v. Strijen voetbalquiz komt steeds dichterbij. Op vrijdag 2 maart a.s. is het alweer zover; vanaf 20.00 uur zal in de kantine van de v.v. Strijen de derde editie van deze gezellige quiz plaats vinden.

Voor de beste koppels zijn er fijne prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door sponsor Jupiler. Speciaal voor het beste v.v. Strijen koppel heeft deze trouwe sponsor dit jaar bovendien een hele mooie verrassing in petto! Vele voetballiefhebbers hebben zich inmiddels al ingeschreven. De deelnemers komen niet alleen uit Strijen, op de deelnemerslijst staan dit jaar ook koppels uit ondermeer Rotterdam, Smitshoek, Zuid-Beijerland en Willemstad (NB). Liefhebbers die nog mee willen doen, moeten snel zijn. Het maximum aantal deelnemers is bijna bereikt!

Aanmelden:

We vragen voor deze editie een kleine bijdrage van € 5,- per koppel, te voldoen op de avond zelf. Graag per koppel aanmelden door een e-mail te sturen aan quiz@vvstrijen.nl

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.