Conferentie Energie & Klimaat op 26 april

4

Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW) organiseert in samenwerking met HW Wonen, Ondernemingsvereniging Hoeksche Waard en HoekscheWaardDuurzaam een conferentie Energie & Klimaat op donderdag 26 april.

De Hoeksche Waard gaat voor duurzaam

Duurzame ontwikkeling is het uitgangspunt als het gaat om de toekomst van de Hoeksche Waard. Beoogde doelstelling van het gebied is dat binnen tien jaar 20% van het totale energieverbruik afkomstig is van duurzame energiebronnen.

Conferentie
Tijdens de conferentie zullen lokale ondernemers hun producten en diensten presenteren die bijdragen aan een duurzamere Hoeksche Waard. Daarnaast worden er lezingen gegeven over een duurzaam eiland, verschillende duurzame energieoplossingen en worden afspraken gemaakt over pilot-projecten die in 2012 starten.

De Conferentie Energie & Klimaat vindt plaats bij HW Wonen, Lamborghinilaan 4, te Oud-Beijerland. Deelname aan de conferentie is gratis. Voor aanmelding of informatie kunt u mailen naar conferentie@sohw.org of telefonisch via 078 6334511.

Dit is een bericht van SOHW.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.