Landelijke open dag meubelindustrie

15

STRIJENZaterdag 17 maart zet Struik & Hamerslag uit Strijen eenmalig haar deuren open voor het publiek. Tussen 11.00 en 16.00 uur kan iedereen die daar interesse in heeft dit bedrijf aan de Industriestraat in Strijen van dichtbij bekijken.

Deskundigen van het bedrijf zullen kleine groepjes bezoekers het hele bedrijf laten zien en waar nodig vragen beantwoorden. Het is een unieke gelegenheid om het boeiende productieproces van deze exclusieve interieurs van dichtbij te kunnen aanschouwen.
Het bedrijf Struik & Hamerslag is gespecialiseerd in het maken van exclusieve interieurs voor grote, luxe jachten en is normaal gesproken zeer terughoudend met het openstellen van haar faciliteiten. Interieurs voor luxe jachten worden meestal voor bekende mensen gebouwd die op hun privacy gesteld zijn.

De aanleiding om deze keer van deze regel af te wijken is het 100-jarig bestaan van de Centrale Bond voor Meubelfabrikanten; de brancheorganisatie voor de meubelindustrie.
Aan dit 100-jarig bestaan is aandacht voor een goed doel gekoppeld. De Stichting Energy4All zet zich in voor het ontwikkelen van een medicijn voor een stofwisselingsziekte bij kinderen.

Naast de open dag bij Struik & Hamerslag zijn circa 70 ondernemingen, allen actief in de interieurbranche, te bezoeken.

Bron: Dichtbij.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.