Strijen verliest van Rozenburg

3

In en tegen Rozenburg liep de Strijense P. en G. Hooghwerff-equipe tegen een keiharde 3-1 nederlaag op en staat nu inmiddels 8 punten achter op koploper SHO.Weliswaar nog wel op een goede 2e plaats maar met nog lastige wedstrijden o.a. uit tegen NSVV en den Bommel en thuis PPSC en ‘s-Gravendeel voor de boeg zal het nog een spannende ontknoping worden betr deelname aan de nacompetitie; zeker als Rozenburg haar laatste 2 wedstrijden wint in de 2e periode en daardoor die titel verkrijgt.

Na 15 minuten kwamen de Strijense kanaries op achterstand toen Randy Doest na een vlotte combinatie keeper Dominique van Duijn verschalkte. Hierdoor werd Strijen wakker geschud en zette een offensief in om de achterstand ongedaan te maken. Echter Gerben de Winter miste vrij voor de sterke keeper Wilfred Poleij, die ook een vrije trap van Dennis Knuppe uit de hoek ranselde. Toch kwam Strijen voor rust nog langszij door Mark Stam na een afgemeten voorzet van Dennis Knuppe.

Na de rust kwam Rozenburg in de 56e minuut weer op voorsprong toen Mark Hoks een vrije trap direkt over de verraste keeper van Duijn in het doel zag zeilen en besliste in de 73e minuut uitblinker Jock de Burgo de wedstrijd door na goed doorzetten vrij voor de Strijen-keeper te scoren : 3-1