Rabobank Hoeksche Waard sluit 5 kantoren

78

De Rabobank Hoeksche Waard zal vijf  kleinere kantoren sluiten, volgens de bank maken steeds meer klanten gebruik van telefoon, het internet en de geldautomaat. Een bezoek aan een bankkantoor is steeds minder vanzelfsprekend. De kantoren kennen hierdoor een lage bezoekfrequentie. Dit is aanleiding geweest om de klantbediening en kantorennet te onderzoeken.

De combinatie van de veranderende klantwensen en de uitkomsten van het onderzoek hebben geleid tot het besluit om zeven kantoren te sluiten. Ook voor de medewerkers leidt de sluiting tot veranderingen. Voor de betrokken adviseurs betekent het dat zij op een ander kantoor worden ingezet. De werkgelegenheidsaspecten worden met natuurlijk verloop opgevangen. De vestiging in Heinenoord blijft vooralsnog geopend. De bank blijft natuurlijk de maatschappelijke ontwikkelingen volgen. De klanten maar ook de bank zal meegaan in deze ontwikkelingen.

De volgende kantoren zullen per 1 juli 2012 gaan sluiten:

  • Vestiging Strijen
  • Vestiging ’s – Gravendeel
  • Vestiging Numansdorp
  • Vestiging Oud Beijerland
  • Vestiging Puttershoek

Per 1 juli 2012 zullen de klanten van de Rabobank dus een stukje moeten gaan rijden naar het kantoor aan de Reedijk 8 in Heinenoord.

Eerder al sloot in Strijen en andere gemeente’s het ING kantoor.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.