Najaarsproject Brede School Strijen

8

Op woensdag 12 september aanstaande kan de jeugd van Strijen zich weer aanmelden voor de najaarsactiviteiten van de Brede School Strijen.

Oktober en november zijn, al bijna traditiegetrouw, dé maanden waarin de jeugd van Strijen actief kan deelnemen aan de verschillende workshops van de Brede School Strijen. Naast vertrouwde workshops als het kinderpersbureau Hoeksche Waard en de knutsel- & frutselmiddagen zijn er ook weer vele nieuwe activiteiten.

Lipdub

Het maken van een lipdub met zoveel mogelijk enthousiaste Strijenaren is één van de grotere nieuwe projecten. Een productieteam van kinderen gaat er onder begeleiding mee aan de slag, en zorgt ervoor dat op woensdag 21 november de lipdub opgenomen kan worden. Tijdens het kinderboekenbal, op 12 oktober in jongerencentrum de Klep, zijn de Strijense voorronden voor de Nationale Voorleeswedstrijd.

De activiteiten van de Brede School zijn bedoeld voor alle Strijense kinderen. Zelfs peuters kunnen al met een ouder/begeleider aan workshops meedoen. Het is overigens niet noodzakelijk dat de kinderen naar school gaan in Strijen.

Alle informatie over de verschillende activiteiten is te vinden op de website van de Brede School Strijen:www.strijen.nl/brede-school-strijen.