Koninklijke onderscheiding voor de heer Wondergem uit Strijen

437
Foto Mary Romijn Fotografie

STRIJEN – Op dinsdag 22 mei kreeg de heer Jack Wondergem een koninklijke onderscheiding. Hij werd Lid in de Orde van Oranje- Nassau. Burgemeester Jan Waaijer van gemeente Strijen speldde hem dinsdagavond de medaille behorende bij deze koninklijke onderscheiding op.

De heer Wondergem ontving de koninklijke onderscheiding vanwege zijn inzet gedurende 25 jaar bij de vrijwillige brandweer in Strijen. 

Rond de jaarwisseling nam de heer Wondergem na 25 jaar afscheid van de vrijwillige brandweer. Hij kwam in dienst van de vrijwillige brandweer van Strijen op 1 januari 1993. In de jaren daarna is hij opgeklommen tot bevelvoerder en oefenleider. Ook was hij actief in het bestuur van de personeelsvereniging.