Inschrijving brede school activiteiten start vanavond

17

LogoBredeSchoolStrijenDe activiteitenkalender voor het voorjaar 2013 is weer online. Woensdag 13 februari om 20:00 uur ’s avonds start de inschrijving. Kijk snel in de kalender! op de website van de brede school strijen voor welke activiteiten u uw kind kunt inschrijven.

Over de Brede School Strijen

Als één van de eerste gemeenten in de regio nam de gemeente Strijen in 2009 het brede schoolconcept daadwerkelijk in praktijk. De Strijense jeugd in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar kan sindsdien deelnemen aan de vele veelzijdige activiteiten op verschillende locaties in Strijen, Strijensas en Mookhoek.  In 2 projectperiodes per jaar krijgen alle Strijense kinderen de gelegenheid om aan workshops  deel te nemen. Op die manier worden ondermeer de ontwikkelingskansen van de kinderen versterkt.

Binnen de Brede School Strijen werken meerdere organisaties samen, zoals de openbare en christelijke basisscholen, de bibliotheek, de peuterspeelzaal, stichting Samenlevingsopbouw Strijen, Jongerenwerk, etc. De gemeente Strijen heeft de regierol, maar de invulling wordt voornamelijk gevoed vanuit de praktijk.

Bezoek snel de website: www.strijen.nl/bredeschool en schrijf uw kind vanavond vanaf 20 uur in.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.