Foto van de week 46 – Een mooie wandeling op de Bovenweg van Strijen – Lenie van Eekelen

65

Deze week de Foto van de week 46 – Tijdens een mooie wandeling op de Bovenweg van Strijen. – Lenie van Eekelen

Foto van de week 46 - Tijdens een mooie wandeling op de bovenweg van Strijen. - Lenie van Eekelen

Heeft u ook  een mooie foto van Strijen? Stuur hem in en wie weet kiest de redactie deze als ‘Foto van de week’.

Bij voldoende inzendingen wordt de beste gekozen. Gekeken wordt naar de actualiteit, herkenbaarheid van Strijen en de kwaliteit van de foto. Houdt u er rekening mee dat als u personen fotografeert, u toestemming van hen moet hebben voor het inzenden van deze foto.

De winnende foto wordt iedere maandag op de website geplaatst voorzien van naam en titel van de foto. We plaatsen de foto ook op de Facebookpagina (zie www.facebook.com/strijeninfo). Eind december maken we de winnende foto bekend en de winnaar wint een fotoshoot van een uur door Mary Romijn Fotografie

Stuur uw foto met minimale resolutie 800 x 600 aan contact@strijen.info. Door het insturen van uw foto gaat u ermee akkoord dat Strijen Info de rechten krijgt om uw foto te gebruiken ten behoeve van de website en onze Facebookpagina. Ook gaat u er mee akkoord dat de foto kan worden gebruikt voor andere uitingen. Over de keuze van de foto’s wordt niet gecorrespondeerd.

Onderstaand de eerdere foto’s van de week:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.