Winnaar mooiste foto van de week op Strijen Info van het jaar 2013 bekend

32

In het jaar 2013 mochten wij van vele inwoners van Strijen veel mooie foto’s ontvangen voor de foto van de week.

Op maandag 13 januari kwam de jury bestaande uit Jasper van der Kellen ( Hoofd redactie Strijen Info ) en Mary Romijn ( professioneel fotograaf  met haar bedrijf Mary Romijn Fotografie ) bij elkaar. Gekeken werd naar originaliteit, de juiste belichting en of de foto paste bij Strijen.

De winnaar voor het jaar 2013 is Lenie van Eekelen die ons in 2013 meerdere foto’s toestuurde.

Lenie van Eekelen wint een professionele fotoshoot door Mary Romijn Fotografie.  Wij willen Mary van harte bedanken voor het beschikbaar stellen van deze leuke prijs en Lenie van harte bedanken voor de mooie foto’s.

De winnende foto staat hieronder.

fotovanhetjaar2013strijeninfo


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.