De SHINE’s Zotte Zwoele Zomermarkt en overige specials

12

SHINE is een eet en drink gelegenheid gespecialiseerd op lunch en een lekker tussendoortje. SHINE is gevestigd in een historisch onderhuis gelegen aan de Kerkstraat 45 te Strijen.

De SHINE’s Zotte Zwoele Zomermarkt MENUKAART:

Voor de Zotte Zwoele Zwoele Zomermarkt heeft Shine een Speciale Menukaart samengesteld. Zomers, Warm en een beetje in de tint Oranje.

Tijdens de Markt is Shine van 10.00 t/m 21.00 uur geopend.

SHINE’ OVERIG NIEUWS VAN DE WEEK woensdag 9 juli t/m zaterdag 12 juli 2014.

Onze Specials van de Week zijn deze week wisselend aangezien Shine wil inspelen op wat Oranje doet komende week op het WK en de ontwikkelingen omtrent onze Nieuwe Zomer Menukaart. Momenteel zijn wij druk bezig met de Nieuwe Zomer Menukaart die we deze week helaas nog niet kunnen lanceren. Omdat wij bij het maken van de Zomer Menukaart voor Nieuwe Producten hebben gekozen is er bij de levering vertraging ontstaan.

Shine zal hoog waarschijnlijk bij de wisselende Specials van de Week u de mogelijkheid bieden om een gedeelte van de Nieuwe Kaart alvast te proeven. Via onze Facebooksite: www.facebook.com/SHINEfoodendrinks blijft u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

Tot Snel, TOT SHINE!

*Hetgeen dat SHINE uit serveert is voor bijna 100% zelf gemaakt. Daarnaast probeert SHINE zoveel mogelijk met biologische producten te werken.*


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.