AANSTAANDE ZATERDAGEN BINNENLOOPDAG HOEKSCHGOED

0

Begin april 2014 ben ik, Annette de Heus gestart met HoekschGoed. Via mijn website www.hoekschgoed.nl bemiddel ik in de verkoop van uw tweedehands goederen in de Hoeksche Waard. Daarbij werk ik volgens het motto ‘Doe goed met HoekschGoed’. Doe goed voor jezelf, een ander, de maatschappij/het milieu en/of een Goed Doel. 

Periodiek publiceert Strijen.info een redactioneel stukje over HoekschGoed.

Hoekschgoed
Hoekschgoed

Vakantie…?! Loop op zaterdag eens binnen bij HoekschGoed!

Aanstaand weekend is het dan zover…. in de Hoeksche Waard begint de (school)vakantieperiode!

De caravan wordt achter de auto gehangen. De vliegtickets en koffers worden gepakt. Men stapt de auto in met koffie en broodjes. Iedereen gaat genieten van hun welverdiende vakantie!

Voor diegene die thuis blijven, dan wel later op vakantie gaan, komt ook in Nederland in ieder geval het mooie weer eraan!

Maar er is meer goed nieuws…

Binnenloopdagen HoekschGoed

In de vakantieperiode zal HoekschGoed iedere zaterdag haar deuren openen tussen 11.00-14.00 uur. Op deze binnenloopdagen kunt u zonder voorafgaande afspraak vrijblijvend binnenlopen bij HoekschGoed en kennismaken met ons bedrijf.

Tevens kunt u op deze dagen ook spullen inleveren voor verkoop en/of eens rustig rondkijken om de artikelen op onze website ook eens ‘live’ te bewonderen.

Naast het assortiment van onze website vindt u in ons magazijn ook goederen en kleding die niet op de website staan tegen zeer interessante prijzen!

hoekschloods

Op de volgende zaterdagen zijn wij aanwezig tussen 11.00 – 14.00 uur:

  • 19 & 26 juli
  • 2, 9, 16 & 23 augustus

Wij heten u van harte welkom op deze zaterdagen, de koffie staat voor u klaar!

Op de hoogte blijven van HoekschGoed over zowel artikelen als inloopdagen? Volg ons op Facebook: www.facebook.nl/hoekschgoed  en/of op Twitter:  www.twitter.com/hoekschgoed!

Kent u onze cadeaubon actie op Facebook al?

Bij iedere extra 100 volgers van onze HoekschGoed Facebook pagina verloten we telkens een HoekschGoed cadeaubon ter waarde van €25,00! Dus “like” onze HoekschGoed Facebook pagina!

www.facebook.com/hoekschgoed

Tot een volgende keer!

Groet,

Annette de Heus

annet

hoeksch