Nieuwe adverteerder: Inrichterij van Toen uit Strijen

31

Vandaag verwelkomen wij winkel en timmerbedrijf Inrichterij van Toen gevestigd aan de Boompjesstraat 6 in Strijen

Inrichterij Van Toen heeft 27 juni 2012 na een grondige verbouwing, haar deuren geopend.

5051d3490bae2Ons mooie pand in het hart van Strijen, in de Hoeksche Waard onder Rotterdam, heeft weer de sfeer “Van Toen”. Zowel buiten als binnen hebben we het pand volledig gestript. Daarbij zijn we mooie oorspronkelijke elementen tegengekomen die we in ere hebben hersteld. Zoals een oude buitenmuur (binnen) compleet met schuifraam. En in de voorpui kwam het oude glas in lood te voorschijn. We hebben buiten de houten bakgoten vervangen en een mooie nieuwe pui getimmerd in oude stijl.

Binnen hebben we zoveel mogelijk materiaal hergebruikt. De kassabalie is bijvoorbeeld gemaakt van een oude lambrizering, de balie achter is betimmerd met plafonddelen, de vloer is gelegd met het oorspronkelijke hout van de weegbrug van de suikerfabriek van Puttershoek.
De etalages zijn gemaakt van dakbeschot.

Tijdens onze verbouwing zijn we op zoek gegaan naar mooie producten voor de winkel en hebben we contacten gelegd met leveranciers die wij bij ons vinden passen. De ingekochte producten samen met ons handwerk, maatwerk, montage en timmerwerk maakt Inrichterij Van Toen tot een uniek bedrijf..

We ontvangen je graag in onze winkel.

Het Timmerbedrijf

Schermafbeelding 2015-01-30 om 00.47.23In februari 2005 zijn we ons timmerbedrijf gestart. We werken daarbij vooral aan huis bij de klant. In 2011/12 hebben we ons eigen pand aan de Boompjesstraat verbouwd. Dit kunnen we natuurlijk ook voor je woning, in je eigen smaak en stijl.

We zijn in staat om een complete verbouwing te realiseren. Maar ook voor ‘kleinere’ timmerwerkzaamheden, zoals een lambrisering, houten schouw, kamer-ensuite deuren, extra slaapkamer op zolder, keuken plaatsen, houten vloeren leggen, deuren afhangen, beslag aanbrengen en meer, bent je bij ons aan het juiste adres.

Ook werkzaamheden buiten, zoals o.a. luiken maken en bevestigen, deuromlijsting ontwerpen en maken, houten bakgoten aanbrengen, kozijnen vervangen, hang en sluitwerk monteren, schuttingen en hekwerken plaatsen, een veranda ontwerpen en maken verzorgen wij graag.

Neem contact met ons op of loop binnen in onze inrichterij voor een gesprek en eventueel een vrijblijvende offerte.

Theo en Monique Remmers

logoinrichterij