Djasa Nails uit Strijen heeft naast webshop nu ook een prachtig mooie showroom

597

blue hawaiianSTRIJEN – Vanaf nu kunnen onze klanten niet alleen in onze webshop www.djasa.nl terecht voor nagellak en nail art, maar op afspraak ook in onze showroom. Wij zijn exclusief importeur voor een aantal prachtige kwaliteitsmerken.Daarnaast kunnen er leuke workshops worden geboekt, deze zijn ook te vinden op onze website. Het aanbod wordt binnenkort nog uitgebreid.

In de afgelopen maanden is de opleiding voor gelnagels bij een  topstyliste afgerond. Klanten kunnen dus ook terecht voor het laten plaatsen van gelnagels. Omdat ik net de opleiding voor gelnagels heb afgerond, kunnen klanten tijdelijk voor een gereduceerd tarief van 30 euro gelnagels (zie bijlage) laten zetten. Ook het aanbrengen van gellak is mogelijk, de kosten hiervan zijn 15 euro. Gellak is veel sterker dan normale nagellak en blijft minstens 2 weken zitten.

Een afspraak maken kan via info@djasa.nl

Voor een kinderfeestje (leeftijd 7 tot ca. 10 jaar) een keer een nagellak & nailartparty boeken? Ook dat is mogelijk bij ons.

Kortom, bij Djasa vinden klanten alles op het gebied van nagels! Volg ons ook op www.facebook.com/DjasaNails en www.facebook.com/WebshopDjasa