HoekschGoed stopt met haar activiteiten per 29 februari 2016

34

hoekschgoednieuwTwee jaar geleden ben ik met HoekschGoed gestart. De reden hiervoor is dat ik zocht naar een nieuw doel in mijn leven, waarbij ik ‘iets dat ik leuk vind’ (verkopen van spullen) wilde combineren met ‘iets goeds doen’.

Doe Goed met HoekschGoed werd het motto, waarbij we met elkaar tweedehands goederen een tweede leven geven en waarbij wij met elkaar iets goeds doen voor onszelf, een ander, dan wel een goed doel.

In de afgelopen twee jaar heb ik me met heel veel plezier ingezet voor HoekschGoed en mijn klanten. Wel merkte ik in de afgelopen maanden steeds vaker dat het combineren van de werkzaamheden voor HoekschGoed in combinatie met mijn ‘normale’ baan een steeds grotere wissel op mij begon te trekken.

Met pijn in mijn hart heb ik dan ook besloten om te stoppen met HoekschGoed.

Wat betekent dit?

De website van HoekschGoed zal tot en met 28 februari 2016 actief blijven en ik zal mijn uiterste best doen voor de aanbieders van goederen die op dit moment nog op mijn website staan te verkopen en een mooi tweede leven te bieden.

Vanaf 1 januari 2016 neem ik geen goederen meer in voor verkoop, om zodoende op rustige wijze het bestaande aanbod op mijn website langzaam aan uit te laten lopen.

Iedereen die geïnteresseerd is in mooie tweedehandsgoederen kunnen dus tot en met 28 februari 2016 op de website www.hoekschgoed.nl terecht.

Bedankt!

Ik wil u allen die in de afgelopen twee jaar goederen hebben aangeboden, dan wel goederen hebben gekocht via HoekschGoed enorm bedanken voor uw vertrouwen in HoekschGoed!

En ik hoop oprecht dat wij met elkaar ‘iets goeds’ kunnen blijven doen en wij via andere mooie initiatieven zoals kringloopwinkels nog heel veel goederen een mooi tweede leven kunnen geven!

Groet,

Annette de Heus

foto-annette_1