De hormonale achtbaan, Goed omgaan met de overgang

27

 

famosan-overgang-totaal-60st-RStrijen – Dat is de leeftijd! Door veranderingen in hun lichaam kunnen vrouwen te maken krijgen met een nieuw hormonaal evenwicht. Niet voor iedereen even gemakkelijk. Zorgexpert Sylvia Daemen geeft tips & trucs om opnieuw de juiste balans te vinden. Donderdagavond 17 september in Bibliotheek Strijen.

In het kader van “Gezond in de Hoeksche Waard” organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met diverse partners een serie lezingen op het gebied van gezondheidspreventie en zelfzorg. Iedere maand wordt een aspect van gezondheid, preventie en zelfzorg besproken.

De lezing van donderdag 17 september is in samenwerking met Careforwomen en gaat over de hormonale achtbaan. In de overgang worden vrouwen geconfronteerd met grote veranderingen en een scala aan klachten. Hoe ga je hiermee om en wat kan je er zelf op een veilige manier aan doen? Spreekster Sylvia Daemen heeft een careforwomen praktijk in Rotterdam en geeft handige informatie die nodig is om goed door de overgang te komen. En natuurlijk is er ruimte voor vragen.

  • Datum:                        17 september in de Bibliotheek Strijen (in het Dorpshuis Strijen)
  • Tijd:                             19.30 – 21.30 uur
  • Kosten:                       € 5,- met je biebpas € 2,50 korting

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.