Initiatief ‘Samen eten bij….’ in Het Molenschaer in Strijen voortaan iedere 14 dagen

86

STRIJEN – In 2017 zal het mooie initiatief ‘Samen eten bij….’ in Het Molenschaer in Strijen voortgezet worden. Na drie geslaagde eet-avonden zullen de cliënten van Het Molenschaer en inwoners van Strijen ook in het nieuwe jaar weer koken voor iedereen die gezellig samen wil eten. Ze koken daarbij voornamelijk met ingrediënten die anders weggegooid zouden worden, omdat ze bijvoorbeeld bijna over de houdbaarheidsdatum gaan, dus ter voorkoming van verspilling van etenswaren.

Vanaf donderdag 12 januari zal er elke 14 dagen een gezonde maaltijd gemaakt worden voor een minimale prijs. De prijzen zijn vanaf € 3,00 per persoon tot € 7,00 voor een gezin, ongeacht het aantal kinderen. De keuken is open vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur, maar u kunt tot 19.00 uur de maaltijd nuttigen.

Aan dit initiatief werken diverse vrijwilligers en organisaties belangeloos mee, maar we kunnen nog altijd hulp gebruiken. Voor meer informatie of als u ook mee wilt helpen aan dit initiatief kunt u mailen naar: Daphne.Gijswijt@gemiva-svg.nl of b.denouden@welzijnhoekschewaard.nl

Foto Mary Romijn Fotografie


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.