Poll: Er zijn plannen om het voormalige Tramhuis in Strijen te slopen en er nieuwbouw voor terug te laten komen. Dit vind ik een..

285

Strijen – Er zijn plannen om het voormalige Tramhuis in Strijen te slopen en er nieuwbouw voor terug te laten komen. Sinds eind september 2016 zijn de huidige eigenaren uit het pand en is het pand verkocht.

De huidige eigenaar heeft nieuwbouwplannen en wil er woningen bouwen,  het pand heeft geen monumentale status. Het pand Achterstraat 2 te Strijen vormt een mooie herinnering aan het tijdperk van de Rotterdamsche Tramweg Maatschappij. Het tramstation uit  met bijbehorende woning stamt uit 1904. Lees hier meer over de geschiedenis

Daarom de volgende poll:

Er zijn plannen om het voormalige Tramhuis in Strijen te slopen en er nieuwbouw voor terug te laten komen. Dit vind ik een..

  • Slecht idee (80%, 488 Votes)
  • Goed idee (16%, 96 Votes)
  • Hier heb ik geen mening over. (4%, 24 Votes)

Total Voters: 608

Laden ... Laden ...

Foto’s Piershil.com