Samen eten bij….gaat gewoon door tijdens de verbouwing van Het Molenschaer in Strijen

127

STRIJEN – Rond half april start de verbouwing van activiteitencentrum Het Molenschaer in Strijen. Het succesvolle project ‘Samen eten bij….’ zal tijdens de verbouwing gewoon doorgaan. De keuken blijft beschikbaar en de serre zal tijdelijk gebruikt worden om te eten. Bij mooi weer kan er ook lekker buiten gegeten worden.

De eerstvolgende ‘Samen eten bij…’ in de tijdelijke situatie zal zijn op donderdag 20 april. Tijdens de verbouwingsperiode tot aan de zomerstop verzoeken wij u om van te voren aan te melden als u komt eten, omdat er tijdens de verbouwing beperkt plaats is in het restaurant. Aanmelden kan op tel: 078-6742185

Verder blijft het concept hetzelfde: elke14 dagen wordt er een gezonde maaltijd gemaakt voor een minimale prijs. Er kan ook vegetarisch gegeten worden. De prijzen zijn vanaf € 3,00 per persoon tot € 7,00 voor een gezin, ongeacht het aantal kinderen. De keuken is open vanaf 17.30 uur tot 18.30 uur, maar u kunt tot 19.00 uur de maaltijd nuttigen. Alleen in de maanden juli en augustus zal er geen ‘Samen eten bij…’ georganiseerd worden.

Aan dit initiatief werken diverse vrijwilligers en organisaties belangeloos mee, maar we kunnen nog altijd hulp gebruiken. Voor meer informatie of als u ook mee wilt helpen aan dit initiatief kunt u mailen naar: Daphne.Gijswijt@gemiva-svg.nl of b.denouden@welzijnhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.