Poll: De gemeente Strijen wil het kruispunt op de Schenkeldijk / randweg aanpassen zodat verkeer ook naar links op de randweg kan

816

Strijen – De gemeente Strijen wil de kruising op de Schenkeldijk en de Randweg van Strijen aanpassen dit vanwege weerstand van weggebruikers en idiote draaimanoeuvres die weggebruikers momenteel maken voor dat ze de rotonde bereiken.

Bestuurders moeten in de huidige situatie als ze op de kruising naar links willen eerst naar rechts om 400 meter te draaien bij de rotonde en zo op de andere weghelft komen.  Enkele bewoners van de Schenkeldijk hebben protest aangetekend bij de gemeente Strijen omdat ze bang zijn dat het verkeer en de geluidsoverlast van het verkeer gaat toenemen na het aanpassen van de kruising. Voor de aanleg van de randweg kon verkeer altijd alleen maar rechtdoor op dit stuk.

Daarom ook de volgende poll:

De gemeente Strijen wil het kruispunt op de Schenkeldijk / randweg aanpassen zodat verkeer ook naar links op de randweg kan. Hier ben ik...

  • Voor (84%, 344 Votes)
  • Tegen (16%, 67 Votes)

Total Voters: 411

Laden ... Laden ...