Koffie ochtenden in Strijen weer van start!

195

STRIJEN – Vanaf woensdag 30 augustus zullen er weer koffie ochtenden in Dorpshuis Streona in Strijen georganiseerd worden door een werkgroep van Welzijn Hoeksche Waard.

De koffie ochtenden zijn elke 14 dagen op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur voor 55 plussers om elkaar ongedwongen te ontmoeten, voor een praatje, om een spelletje te spelen of voor een gezamenlijke activiteit.

Geïnteresseerd?

Kom dan 30 augustus op de koffie! Voor de werkgroep zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om voor deze ochtenden de organisatie te doen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 088-7308992 of mailen naar b.denouden@welzijnhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.