Beyer Installatie voor elektro, beveiliging en duurzaam kiest ook voor adverteren op Strijen Info

27

STRIJEN – Vandaag verwelkomen wij Beyer Installatie voor elektro, beveiliging en duurzaam nu nog gevestigd in Nieuw Beijerland maar vanaf maart 2018 gevestigd in Oud-Beijerland in een nieuw pand. Heeft u ook interesse om te adverteren? Klik dan hier

Over Beyer ELEKTROTECHNISCH
INSTALLATIEBEDRIJF

Wilt u uw elektrische installatie thuis of bij uw bedrijf veilig laten installeren en/of onderhouden door vakbekwame elektrotechniek specialisten? Als deskundig elektrotechnisch installatiebedrijf uit Nieuw-Beijerland ontzorgt Beyer Installatie u met alle plezier!

Duurzame elektrotechnische installaties
Sinds 1989 verricht oprichter Simon Beyer elektrotechnische installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Inmiddels opereert hij met een team van 12 tot 15 vakmensen. Samen installeren, onderhouden en keuren zij elektrische installaties als domotica, noodverlichting en datanetwerken.

Door de stijgende energiekosten en het uitputten van onze energievoorzieningen voegde Beyer Installatie ook duurzame installaties aan haar dienstenpakket toe, zoals zonnepanelen en led-verlichting. Ook staan onze elektriciens garant voor betrouwbare inbraakbeveiliging en brandbeveiliging. Voor het installeren van een compleet pand bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres.

Voor bedrijven en bouwteams
Voor veel organisaties nemen wij het elektrotechnisch onderhoud op ons. Daarnaast ontzorgen we een grote groep aannemers als onderaannemer. Hen nemen we zoveel mogelijk zorg uit handen, door bijvoorbeeld rechtstreeks te overleggen met hun opdrachtgevers en het geven van vakkundig advies.
Voor verschillende projecten werken we in een zogenaamd bouwteam, dit is een projectgebonden samenwerkingsverband. Samen met de opdrachtgever en/of architect maken we een programma van eisen en ontwerpen de elektrische installatie.

Voor particulieren
Voor particulieren is het goed om te weten dat wij alle mogelijke elektrische installaties kunnen verrichten. Wij zijn het bedrijf voor de installaties in uw keuken of aanbouw, het vervangen van meterkasten, het bijmaken of verplaatsen van stopcontacten, het verhelpen van aardlekstoringen, enzovoort.
Ook hebben wij zegelrecht om de meterkast te vervangen en verzorgen wij eventuele aanvragen bij het energiebedrijf via www.aansluitingen.nl. Tot slot meten we desgewenst uw installatie. Het is immers van groot belang dat u weet dat de door uzelf geïnstalleerde installatie aan de gestelde eisen voldoet. Zo vermijdt u levensgevaarlijke situaties.

Regio Nieuw-Beijerland
Beyer Installatie werkt in de ruime omgeving van Nieuw-Beijerland, onder andere in de Alblasserwaard, Brielle, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche-Waard, Oostvoorne, Oud-Beijerland en Spijkenisse.

Waarom Beyer Installatie?
Omdat:

  • We ons betrokken voelen bij uw opdracht, ook na de oplevering;
  • We kritisch meedenken over het bestek, om op voorhand problemen te tackelen;
  • Onze projectleiders zorgen voor een goede projectaanpak, voortgangsbewaking, communicatie en projectafronding. Indien nodig spelen ze soepel in op wijzigingen;
  • We ontzorgen als onderaannemer de aannemers door rechtstreeks met opdrachtgevers te overleggen;
  • We functioneel installeren, zodat een leek b.v. een complexe domotica-installatie gewoon kan bedienen;
  • Klanten ons vertrouwen;
  • Het bij ons niet meer kost dan het kost.

Vrijblijvende offerte? Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op 0186 – 69 30 99, of vul ons contactformulier in.

 

NIEUW BEDRIJFSPAND VOOR BEYER INSTALLATIE

Sinds 1989 is Beyer Electro gevestigd aan Voordoel 21 in Nieuw-Beijerland. Door de groei van ons bedrijf en omdat de kantoorruimte te klein is, gaan wij verhuizen naar Oud-Beijerland. Het pand komt op een A-locatie aan de Ferrarilaan, op het Industrieterrein ‘De Hoogerwerf’, parallel gelegen aan de Kwakscheweg.

RoosRos Architecten heeft het nieuwe pand ontworpen en Hanse Staalbouwis in september jl. aan de slag gegaan om het pand te bouwen. Delta Techniek gaat zorgen voor een installatie met een warmtepomp en samen met zonnepanelen gaan we voor een energieneutraal bedrijfspand.

De afbouw aan de binnenzijde van het pand zal door Kees Ros Bouwworden uitgevoerd.
De elektrotechnische installatie waaronder domotica, de beveiligingsinstallatie met camera- en alarmsystemen zullen door onze eigen vakkundige monteurs worden verzorgd. 
De ingebruikname staat gepland voor medio maart 2018. 

Op 4 oktober hebben we met het slaan van de feestpaal de start van de bouw gevierd.