Ouderen genieten van High Tea en Bingo in het dorpshuis van Strijen

439

STRIJEN – Afgelopen week werd voor de derde keer in Dorpshuis Streona een High Tea gehouden voor de oudere inwoners in de gemeente Strijen. De gezellige middag werd door de aanwezigen zeer gewaardeerd, iedereen had het gezellig met elkaar.

Paulien Tanja, wethouder ouderenwerk, was eveneens aanwezig. Zij vindt de formule een zeer leuk initiatief van Welzijn Hoeksche Waard.

Het werd ook deze keer weer een geslaagde middag. Er waren 65 deelnemers die kwamen genieten van een lekkere bakje thee met veel lekkers. Daarna volgde nog een gezellige bingo.

De organisatie van de High Tea was wederom in handen van Welzijn Hoeksche Waard. De bingo en prijzen werden geregeld en georganiseerd door de Ouderenbonden OBS en PCOB.

Deelnemers die moeilijk ter been zijn, werden gratis opgehaald door vrijwilligers van het Vrijwillig Vervoer. Zodat iedereen die dat wilde kon deelnemen aan deze middag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.