Altijd al in een Politiebureau willen wonen of werken ? Politiebureau’s in Strijen en Numansdorp worden geveild

925

HOEKSCHE WAARD – De bedrijven  REDEPT en MVGM Bedrijfsmakelaars zijn gestart met de verkoop van politiepanden. Op 12 november 2019 wordt een drietal panden geveild. Het gaat in de Hoeksche Waard om panden in Numansdorp en Strijen en ook in de gemeente Vaals gaat een politiebureau in de veiling.

Om een transparant en openbaar verkoopproces te borgen, heeft de politie gekozen voor verkoop per online veiling. Het is ook mogelijk om een onderhandse bieding uit te brengen bij de notaris. Meer informatie kunt u vinden op het verkoopplatform Vendr.

Politiebureau Strijen – Oranjestraat 32 Strijen

Foto: Vendr

Politiebureau Numansdorp – Bernhardstraat 42 Numansdorp

Foto: Vendr

Klik hier voor meer info over het Politiebureau Numansdorp

De verkoop van deze panden komt voort uit een aanbesteding die partijen hebben gewonnen eind 2018. Deze aanbesteding heeft een looptijd van minimaal 2 jaar. In deze periode zullen meer panden in de verkoop worden gebracht. Voor nadere informatie over het vigerende bestemmingsplan wordt verwezen naar www.ruimtelijkeplannen.nl of informeer bij de gemeente Hoeksche Waard hoe het zit met het bestemmingsplan.