Van wie zijn deze sieraden? Sieradendief sloeg o.a. toe in Strijen en ‘s-Gravendeel

388

Op vrijdag 9 februari werd een 33-jarige inwoner van Sliedrecht aangehouden voor meerdere diefstallen uit woningen onder andere in ’s-Gravendeel en Strijen middels babbeltrucs. Bij deze babbeltrucs deed de man zich voor als medewerker van Stedin.

Inmiddels is duidelijk dat de man bij minimaal negen woningen heeft toegeslagen in Papendrecht, Sliedrecht, Bleskensgraaf, ’s-Gravendeel en Strijen. Een gedeelte van de buit is gevonden en weer terug bij de, veelal oudere, slachtoffers. Het is niet gelukt om de herkomst van alle sieraden te achterhalen. Het is niet uit te sluiten uit dat de verdachte bij nog meer slachtoffers sieraden heeft weggenomen.

Vragen

Wie weet van wie deze sieraden zijn? Bij herkenning kunt u contact leggen met het onderzoeksteam van de recherche in Dordrecht. Bel met 0900-8844 of mail naar hit-zhz@politie.nl.

Afbeeldingen

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.