Hoekse Bierfest en Hollandse Avond voortaan in Strijen

931

Strijen – De Hollandse Avond en Hoekse Bierfest -editie 2018 – worden dit jaar op 5 en 6 oktober in aan de Broekseweg in  Strijen georganiseerd. 

De organisatie wil dit jaar op een toplocatie beter, mooier, grootser en spectaculairder beide feesten kunnen vieren en dus verhuist De Hollandse Avond en Het Hoekse Bierfest naar de Broekseweg 8 in Strijen. Parkeren, de Biershuttle, Kiss & Ride alles verhuist mee naar de nieuwe feestlocatie. 

De organisatie zorgt er natuurlijk voor dat op deze nieuwe locatie het aan niets ontbreekt en zullen de bezoekers wederom opnieuw verrassen! Bijkomend voordeel is dat er vanaf heden extra kaarten beschikbaar komen in de webshop voor beide feesten. 

Locatie

De gemeente Binnenmaas besloot geen vergunning te verlenen voor het evenement in de loods van De Jong Verpakkingen aan de Stougjesdijk. Ernaast bevindt zich namelijk het bedrijf Van Iperen, dat handelt in gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest, met gevaarlijke stoffen als salpeterzuur.

Op grote het landgoed in Strijen worden in juni ook altijd de Country Fair en de Hippische Dagen georganiseerd en zijn er geen bedrijven in de buurt met gevaarlijke stoffen.

Zoek je oranje kleding, Lederhosen of Dirndl maar alvast op en zet als locatie Strijen op 5 en 6 oktober in je agenda! 

Kijk voor meer informatie op www.hoeksebierfest.com en www.hollandseavond.com.