Koffie ochtenden tijdens zomerperiode in De Klep in Strijen.

58

STRIJEN – Wegens zomersluiting van dorpshuis Streona, zullen de koffie ochtenden tijdelijk georganiseerd worden in De Klep, Sportlaan 11 in Strijen. Het betreft woensdag 25 juli, 8 augustus en 22 augustus, daarna zullen de koffie ochtenden weer als vanouds in dorpshuis Streona plaatsvinden.

De koffie ochtenden zijn om de 14 dagen voor 55 plussers om elkaar ongedwongen te ontmoeten, voor een praatje, om een spelletje te spelen of voor een gezamenlijke activiteit. Geïnteresseerd? Kom dan gezellig op de koffie!

De werkgroep koffie ochtenden kan nog ondersteuning gebruiken. Vindt u het leuk om koffie te schenken, een spelletje te spelen of een gesprek te voeren dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger bij: b.denouden@welzijnhoekschewaard.nl