Poll: Moet de huidige gemeenteraad van Strijen het mogelijk maken om de winkels in 2019 op zondag open te laten zijn ?

1725

STRIJEN – Als de zondagsopening van winkels niet toegestaan wordt in de Hoeksche Waard, dan zou meubelzaak De Bommel wel eens het distributiecentrum en winkel vanuit Strijen naar een andere locatie buiten de Hoeksche Waard kunnen verplaatsen. Dit plaatste het AD op haar website!

De gemeente Strijen maakte aan de Bommel Meubelen per brief bekend dat de winkelopenstelling tijden voor 2019 al zijn vast gesteld. Nu de gemeenteraad in Strijen hier nog over zeggenschap heeft tot 1 januari 2019 zou het mogelijk zijn dit nog aan te kunnen passen en dat winkeliers dan in 2019 zelf zouden kunnen beslissen of ze open willen of niet. 70 procent van de middenstand in Nederland is inmiddels op zondag regelmatig open. In de Hoeksche Waard blijkt dat een heikel onderwerp.

Daarom de volgende poll:

Moet de huidige gemeenteraad van Strijen het mogelijk maken om de winkels in 2019 op zondag open te laten zijn ?

  • Ja (74%, 890 Votes)
  • Nee (26%, 306 Votes)

Total Voters: 1.196

Laden ... Laden ...