Poldermarkt bij de Mariahoeve in Strijen

90

STRIJEN – Op 29 september organiseert Landgoed Maria Hoeve voor de 3e keer Dé Poldermarkt! Een pure, verse en creatief ambachtelijke markt waarbij meer dan 20 standhouders u graag meer vertellen over de achtergrond en ingrediënten van deze ‘echte’ producten. In combinatie met indrukwekkende optredens van Jachthoornblazersgroep belooft het een echt feestje te worden.

Mensen vanuit de omgeving en buitenaf zijn van harte welkom om deze producten te komen proeven. Aan lekkernijen en frisse drankjes geen gebrek. De Poldermarkt staat voor regionaal, seizoensgebonden, ambachtelijk, duurzaam en gezellig. De Poldermarkt vindt plaats op 29 september, daarna zijn ze er weer op 1 december. Locatie: Landgoed Maria Hoeve Strijen, Weelsedijk 61.

Ook aan de kleintjes is gedacht, namelijk: schminken, een groot springkussen, muziek en meer.