Uitslag poll: 82 procent van de stemmers ervaart u de verkeersveiligheid op de Bovenweg in Strijen als onveilig

188

STRIJEN – De berm aan De Bovenweg in Strijen is onlangs opgeknapt maar de weg niet. De weg vertoond scheuren in het asfalt en is dagelijks in gebruik door veel scholieren en andere verkeer. 82 procent van de stemmers van de poll op Strijen Info stemde dat ze de de weg momenteel onveilig vinden.

Hieronder de uitslag van de poll:

De berm aan De Bovenweg in Strijen is onlangs opgeknapt maar de weg niet. Hoe ervaart u de verkeersveiligheid op deze weg ?

  • Het is nu onveilig (82%, 277 Votes)
  • Het is veilig (10%, 34 Votes)
  • Ik kom nooit over deze weg dus kan niet oordelen. (7%, 25 Votes)

Total Voters: 336

Laden ... Laden ...

Groenlinks Strijen diende een tijdens de gemeenteraad op dinsdag 25 september een motie in die door alle partijen is gesteund om de gemeente in gesprek te laten gaan met het Waterschap Hollandse Delta om de weg te laten onderzoeken op verkeersveiligheid en de weg na onderzoek op te knappen.