Op de foto met een gele kerstmuts voor poging Guinness Book of Records voor het afscheid van de gemeente Strijen

144

STRIJEN – Naast de vlaggetjes straatprijs van de gemeente Strijen, dingen de inwoners van de gemeente Strijen ook mee naar een vermelding in het Guinness Book of Records. Alle versieringen én de mensen, worden op zaterdag 3 november om 12.00 uur op de foto gezet door Mary Romijn Fotografie

Dit gebeurt op twee manieren: vanuit een vliegtuigje dat om 12.00 uur overvliegt én vanaf de grond. Alle inwoners van de gemeente Strijen worden vanaf 11.30 uur verwacht op ijsbaan het Molenschaar in Strijen.

Door minimaal 500 mensen op de foto te zetten met een gele kerstmuts op, komen de inwoners in aanmerking voor de recordpoging. Tijdens de Herfstmarkt op 1 september zijn er al een flink aantal kerstmutsen uitgedeeld, maar op zaterdag 3 november zijn er ook nog voldoende voorradig. Kom ook! Neem je vrienden, familie en collega’s mee en laat zien hoe creatief en vrolijk Strijenaren zijn!