Uitslag poll: Niet heel veel interesse in activiteiten Van’t jaer is’t geel

403

Strijen – Eind dit jaar, 2018, houdt de gemeente Strijen op te bestaan en gaat over in de gemeente Hoeksche Waard. Maar de kern Strijen blijft  gewoon bestaan bestaan maar is dan onderdeel van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard.

De gemeente Strijen heeft geld uitgetrokken voor  Van’t jaer is’t geel om afscheid te nemen als zelfstandige gemeente. Zo kan je vlaggetjes ophangen voor de Straatprijs en met een gele kerstmuts op de foto en komt er in de kerstvakantie een kunstijsbaan. In andere gemeenten zoals Oud-Beijerland is er o.a. ook een ijsbaan en een groot afscheidsfeest in het centrum.

Hieronder de uitslag van de poll:

Doe jij mee met de activiteiten van Van't jaer is't geel ?

  • Nee ik doe hier niet aan mee (71%, 222 Votes)
  • Ja ik doe hier aan mee (29%, 89 Votes)

Total Voters: 311

Laden ... Laden ...

Meer info over dit project kan je vinden op www.vantjaeristgeel.nl