De Strijense flappentap ( Geldautomaat ) van de Rabobank en ING verandert in een knalgele Geldmaat, en hier lees wat je daarover moet weten

606

HOEKSCHE WAARD – De Hoeksche Waard en de rest van Nederland krijgt vanaf komend jaar gele geldautomaten zonder verdere banknaam. Deze ‘flappentappers’ gaan de geldautomaten van de drie grote banken Rabobank, ABN Amro en ING vervangen.

De banken beloven dat er mogelijk ook zogenoemde white label-geldautomaten komen in plaatsen waar nu helemaal niet meer kan worden gepind. Uiteindelijk zal het aantal geldautomaten wel verder dalen. Hoeveel er precies verdwijnen, is nog onduidelijk.

Wat gebeurt er met de geldautomaat in mijn buurt?

Als een geldautomaat verwijderd of verplaatst wordt, maken we dit ongeveer vier weken van tevoren kenbaar via een sticker op de automaat. We brengen lokale media en uiteraard ook de banken op de hoogte van ingrijpende veranderingen.  Als in de buurt ook een nieuwe locatie voor een geldautomaat wordt ingericht, gebeurt dit altijd eerst. 

Geldautomaten die op dezelfde locatie blijven, zijn maximaal een dag uit de lucht als de automaat de nieuwe uitstraling krijgt. Dit kan om logistieke redenen niet van tevoren worden aangekondigd.    

Op de locatiewijzer van geldmaat.nl vindt u een overzicht met alle locaties van beschikbare geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Zodra een nieuwe geldautomaat van Geldmaat operationeel is, is deze ook zichtbaar in de locatiewijzer. Zo vindt u eenvoudig de dichtstbijzijnde automaat.  

Wat betekent dit voor u?

  • houdt uw eigen bankpas
  • Met elke bankpas geld opnemen bij Geldmaat

  • U blijft klant bij uw eigen bank

  • Alle automaten werken hetzelfde

  • Zo vaak en zoveel geld opnemen als uw saldo en paslimiet toestaan

     

Voor meer informatie gaat u naar www.geldmaat.nl