Werkzaamheden vernieuwing riolering in de Oranjewijk starten in het nieuwe jaar

280

STRIJEN – Donderdagavond (29 november 2018) is voor de bewoners van de Oranjewijk te Strijen en andere belanghebbenden een voorlichtingsavond gehouden over de werkzaamheden die in hun wijk gaan plaatsvinden.Vanuit diverse hoeken werd deze avond geïnitieerd en ondersteund: een goed gecommuniceerd plan is de basis voor een goede samenwerking.

De bewoners zullen bijna een jaar lang nieuwe buren hebben in de wijk: Aannemer Verheij Infra B.V. uit Sliedrecht gaat samen met diverse NUTS-partijen werkzaamheden uitvoeren. Stukje bij beetje schuiven de medewerkers van Verheij Infra door de wijk. Verheij Infra zal het deel ‘rioolvervanging’ en ‘herinrichting’ van de wijk in uitvoering nemen. Voor het vervangen van het riool zal de gehele straat open worden gegraven. Omdat dit overlast zal veroorzaken werd een presentatie gegeven zodat de bewoners inzicht kregen in wat ze kunnen verwachten van deze werkzaamheden

Daarnaast was er ruimschoots tijd om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de diverse media waarop het project te volgen is.